Activitats

Les activitats que es realitzen al Campus persegueixen la integració de teoria i vivència utilitzant des de tècniques d’activitats de «team», building i outdoor training” i diverses modalitats de “coaching “ entre les quals es realitzen a través del cavall, a sessions de dinàmica de grup experiencial.

Les àgapes són importants com a espai de compartir i nodrir-se de manera adequada. Ingredients naturals i de producció ecològica sempre que sigui possible, amb combinacions equilibrades utilitzant formes de cocció senzilles i com a referent els ingredients de la cuina mediterrània. Pel rigor d’aquesta activitat, s’agraeix a tots aquells que tinguin dietes especials per intolerància a certs aliments ens el manifestin. Es tracta de sentir-se còmodes i respectats en les nostres diferències.

La nit al Campus de Sant Quirze Safaja i Vallfogona del Ripollès, és possible per a tots aquells que ho desitgin, i incorpora un factor d’aprenentatge. El fet de pernoctar amb tendes de campanya de luxe (glamping) en el marc d’un parc natural d’alzines on circulen i nien tot tipus d’ocells i mamífers, inclosos els propis cavalls de la finca en llibertat, permet vivenciar la dinàmica de la nit, els seus sorolls i olors acostant el contacte amb la naturalesa i el regne animal, recordant que formem part d’on no hem sortit mai: la naturalesa.

El campus compta amb un grup de professionals i experts en els àmbits que ens afecten, per a aportar el seu coneixement i experiència i compartir-lo en un marc de desig d’aprendre i de créixer com a individus en equilibri amb el nostre mitjà.

Entén la salut com un atribut holístic dimensional vinculat més a la incorporació del sentit de la vida i finalitat de l’existència que a un manteniment de les constants vitals desvinculades d’un Projecte Personal únic i intransferible que doti a l’individu de competències i domini d’habilitats

En el marc del Campus del Coneixement, a més de les activitats pròpies, acull entitats que d’acord amb aquests principis i el Llibre d’estil de la Finca, desenvolupen la seva activitat, tant de manera independent com en sinergia entre elles.